Var redd for å bli drept

SKIEN (Dagbladet): - Sludder og vås fra ende til annen. Jeg har aldri omgått kriminelle i Stockholms underverden, sier utpressingsoffer Thor Christensen (47). I dag vil han slå tilbake i Agder lagmannsrett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag ble en dramatisk dag for Christensen. Mens han ventet i bilen på å få fortsette sin forklaring i retten, brøt han fullstendig sammen. Angsten for at drapstruslene skulle bli virkelige, tok overhand. Den konkrete situasjonen med en tidligere kjent skikkelse fra Stockholms underverden i vitneboksen, utløste dramatikken.

Christensen falt sammen, men fikk tilkalt hjelp og kom til lege.

Tilbakeviser

Thor Christensen kom i fin form igjen i helga. Men han er preget av sjokket etter å ha lest referater fra forklaringen til Dragan Pajovic (44).

Dragan påsto at Christensen hadde hatt omgang med mafia i Stockholm på eksklusive nattklubber i champagnekalas, at han hadde en skjult økonomi og aldri hadde vært utsatt for utpressing. En av Christensens bekjente skulle ha vært en person som ble likvidert på Solvalla travbane i et kriminelt oppgjør.

- Jeg har aldri vært på nattklubb i Stockholm. Jeg har aldri møtt noen i mafiamiljøet. De gangene jeg har vært på Solvalla, har det vært med familie og hestefolkene på gården. Etterpå har vi reist rett til hotellet utenfor Stockholms sentrum. Jeg aner ikke hvem som ble likvidert på Solvalla, sier Christensen til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer