Var sikker på at han bare skulle få en bot, så han tok med seg papegøyen ...

Men dommeren hadde helt andre planer for Craig Buckner. 

KJÆLEDYR: Craig Buckner hadde med seg papegøyen sin Bird da han møtte i retten. Foto: Washington County Sheriff's Office
KJÆLEDYR: Craig Buckner hadde med seg papegøyen sin Bird da han møtte i retten. Foto: Washington County Sheriff's Office Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Craig Buckner fra delstaten Oregon møtte opp i retten mandag for brudd på reglene i forbindelse med en løslatelse. Han hadde unnlatt å møtt opp i retten tidligere etter å ha blitt anklaget for narkotikabruk og tyveri.

Buckner var likevel sikker på at dommeren bare skulle gi ham en bot for forseelsen. Derfor lot han papegøyen Bird vente i et tre på utsiden av rettslokalet i mellomtiden.

Men dommeren hadde andre planer. Han sørget i stedet for at Buckner ble sendt rett i arresten, skriver CNN.

Samtidig ble papegøyen Bird omringet av en stor nysgjerrig folkemengde på utsiden, noe som gjorde fuglen stresset. Stresset var også Buckner, som inderlig ønsket å hente fuglen.

- Det var Mr. Buckners kjæledyr. Han har hatt denne fuglen siden hun ble klekket. Han var veldig bekymret da han ble satt i varetekt, fuglen betydde så mye for ham, sier politikonstabel Shoana McKelvey.

Hun lot Buckner hente fuglen sin og ta den med inn i lokalet, hvor duoen blant annet tok bilder sammen.

- Vi har veldig sterke verdier og ønsker å gjøre det som er riktig. Jeg har også veldig sterke moralske verdier, som handler om å behandle alle folk med medfølelse uansett hvilken rolle jeg har, sier McKelvey.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer