Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Var under 16 år da han ble sex-misbrukt av Müller

Fornærmede i overgrepssaken i Trondheim har forklart seg til politiet.

PÅ REISE I TYSKLAND: Eks-biskop Georg Müller har tilstått å ha seksuelt misbrukt en mindreårig altergutt. I dag har et offer forklart til politiedt at det skjedde for cirka 20 år siden og at han var under 16 år da mistenkte i saken, Georg Müller, sex-misbrukte ham.
PÅ REISE I TYSKLAND: Eks-biskop Georg Müller har tilstått å ha seksuelt misbrukt en mindreårig altergutt. I dag har et offer forklart til politiedt at det skjedde for cirka 20 år siden og at han var under 16 år da mistenkte i saken, Georg Müller, sex-misbrukte ham. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
TRONDHEIM (Dagbladet): Etter at det i går ble kjent at den katolske eks-biskopen Georg Müller (58) tilsto å ha seksuelt misbrukt en altergutt, startet politiet i Trondheim undersøkelser i saken.

I går kveld fant de fram til det som kan ha vært Müllers offer en gang på 80-tallet. I dag har politiet avhørt mannen.

I en pressemelding opplyser politiet at fornærmede har forklart at han var under 16 år da han ble utsatt for et seksuelt overgrep fra mistenkte i saken.

Han har videre forklart at det skjedde for om lag 20 år siden.

- Politiet har nå dannet seg et bilde av hendelsesforløpet. Det etterforskningsmessige i saken vil bli ferdigstilt i løpet av inneværende uke og den vil deretter bli oversendt til påtalemessig avgjørelse, skriver politiet i pressemeldingen.

DB.no kommer med mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!