Våre beste menn?

Når våre beste menn ikke helt kan bestemme seg for om de skal spise pengesedlene eller bruke dem på gardiner, er det kanskje på tide å skifte idoler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DET ER kampdager for de aller røffeste mannfolka; fotballgutta skal knuse Bosnia i kveld, mens Kjell Almskog, ekstanksenteren til det absolutt mest private næringslivet, har fått avslørt triksene fra toppoppgjørene sine i bokform. Landslagsstjernene og næringslivets solospillere har allerede i flere år vært på samme lag. De er folkets favoritter og vinner de fleste avstemningene om hvem nordmenn helst vil likne. Til sammen er de fortellingen om vår tid, og da er det grunn til å høre etter enten de krever 600 000 kroner i kompensasjon for tapet av gardiner eller slår i hjel en frikveld på treningssamling med å spise hundrelapper ved bardisken.

FØRST EN presisering: Historien om fotballstjernen som spiste penger for å imponere kompisene sine, er et par år gammel. Det er også minnene om landslagsspillerne som brukte pressetreffene til å kaste frukt på hverandre. Før EM-kvaliken startet i høst, nøyde dagens unge stjerner seg med å fortelle om hvordan den felles prompehumoren lyste opp landslagstreffene. Under denne samlingen er det triksekonkurranse som gjelder, med bar rumpe som straff for taperen. Bare litt guttemoro, altså. Ekstanksenter Almskog er ikke uventet litt mer tekkelig. Han hadde svøpt inn sitt Kværner-hus i London i gardiner for nær én million og ville gjerne ha stoffet tilbake da han måtte flytte ut. Nå står han like avkledd som resten av våre beste menn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer