<strong>VISER MEDFØLELSE:</strong> Sønnene og broren til Derrick Bird snakker ut gjennom pastoren sin. Foto: AFP/DEREK BLAIR
VISER MEDFØLELSE: Sønnene og broren til Derrick Bird snakker ut gjennom pastoren sin. Foto: AFP/DEREK BLAIR Vis mer

- Våre tanker går til ofrenes familier

Sønnene og broren til Derrick Bird, som drepte tolv mennesker i Cumbria, snakker ut gjennom pastoren sin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||
(Dagbladet): Sønnene og broren til Derrick Bird, som skjøt og drepte tolv mennesker i britiske Cumbria onsdag, kom i dag med sine kondolanser til ofrenes familier gjennom pastoren i Lamplugh kirke, melder Channel 4.

Blant Birds 12 drapsofre var også hans egen tvillingbror David Bird. Taxisjåføren skadeskjøt ytterligere elleve personer før han tok sitt eget liv.

- Vi er knust over dødsfallet til vår far, Derrick Bird. For oss var han den snilleste mannen du kunne møte, sier sønnene Graeme og Jamie gjennom pastor Jim Marshall.

- Elskelig far - Han var en elskelig far som akkurat var blitt bestefar. Vi vil gjerne få si at vi ikke vet hvorfor vår far begikk disse grusomme handlingene.

Gjennom Marshall ga sønnene videre uttrykk for at de ønsker å få lov til å sørge over faren.

- Vi vil også gjerne sende våre kondolanser til alle familier og mennesker som var involvert i den tragiske hendelsen. Våre tanker er med dem, sier sønnene gjennom pastoren.

Jim Marshall leste også opp en uttalelse fra Derrick Birds andre bror, Brian Bird, og hans familie.

- Sjokk og ubehag - Min familie og jeg er ekstremt lei oss over hendelsene onsdag. Tapet av begge mine brødre er forferdelig. De var begge kjærlige familiemennesker. Min familie og jeg er også lei oss over menneskelivene som gikk tapt og skadene som ble påført, og kan bare tilby våre kondolanser til de familiene som ble rammet.

Heller ikke broren kan finne en grunn til hvorfor Derrick Bird gjorde som han gjorde.

- Vi føler sjokk og ubehag og ber om å få lov til å sørge i fred.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer