Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Varebil kjørte inn i politibil på E18 i Asker

Ny ulykke under opprydningsarbeidet.

KOLLISJON:  En politibil fikk i kveld store skader etter at den ble påkjørt bakfra av en varebil på E18 i Asker. Heldigvis ble ingen personer alvorlig skadd.
Foto: KRISTOFFER HAGEN / NTB scanpix
KOLLISJON: En politibil fikk i kveld store skader etter at den ble påkjørt bakfra av en varebil på E18 i Asker. Heldigvis ble ingen personer alvorlig skadd. Foto: KRISTOFFER HAGEN / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble omfattende materielle skader på politibilen, og heller ikke varebilsjåføren slapp uskadd fra sammenstøtet.

- Han var bevisstløs da politibetjentene kom bort til bilen, men da de begynte å ta ham ut, kviknet han til og sto på egne bein. Han klaget over et vondt håndledd og er sendt med ambulanse til Bærum sykehus, sier operasjonsleder Marius Wam i Asker og Bærum politidistrikt til Drammens Tidende.

Sjåføren er i begynnelsen av 40-årene og bosatt i Drammen.

Under oppryddingen etter kollisjonen på E18 oppsto det en ny ulykke på stedet, uten at det førte til personskader. Stedet er ryddet etter de to ulykkene. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling