Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Varetekt etter funn av NOKAS-bager

En 56 år gammel mann som settes i forbindelse med de seks bagene som knyttes til NOKAS-ranet, ble i dag varetektsfengslet i fire uker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Utstyret i bagene ligger fremdeles til tørk.

Mannen, som er fra drammensdistriktet, ble i Stavanger tingrett mandag varetektsfengslet i fire uker med full isolasjon. 56-åringen er siktet for å ha fjernet spor eller gjenstander av betydning for oppklaring av NOKAS-ranet.

- Mannen har påkjært kjennelsen, sier politiinspektør Pål Jæger-Pedersen i Rogaland politidistrikt til NTB.

Politiinspektør Ernst K. Rossebø sier at utstyret i bagene må ligge til tørk en stund til før kriminalteknikerne kan begynne å gå gjennom gjenstandene for å sjekke etter eventuelle spor. Bagene ble funnet i Drammensfjorden onsdag.

Ifølge Rossebø er mistanken om at utstyret stammer fra NOKAS-ranet ikke svekket etter helgens avhør av den 56 år gamle mannen som ble pågrepet etter funnet. Politiinspektøren vil ikke kommentere hva mannen har sagt i avhør, eller hva slags utstyr som ble funnet i bagene.

Det var dykkere i Drammen brannvesen som fant de seks bagene under en øvelse i Drammensfjorden. Politiet har gjort ytterligere et søk i fjorden, men uten å gjøre flere funn.

En politimann ble drept under ranet av Norsk kontantservice (NOKAS) i Stavanger i april i år.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media