Varetekt i dag

Den drapssiktede mannen i 40-åra avviser at han hadde noe med bileksplosjonen i Drammen i går å gjøre. I dag fremstilles han for varetektsfengsling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var mannens tidligere kone som ble alvorlig skadd i bileksplosjonen på Åssiden i Drammen i går morges. Eksmannen er siktet for å ha forsøkt å ta livet av henne, men avviser siktelsen.

- Min klient nekter for å ha noe med dette å gjøre. Han stiller seg uforstående til siktelsen og aviser denne, sier mannens forsvarer Frode Sulland til NTB.

I dag klokka 14 framstilles mannen for varetektsfengsling i Drammen tinghus. Det er ennå ikke klart hva grunnlaget for siktelsen er.

Mannen ble pågrepet på togstasjonen i Drammen få timer etter eksplosjonen. Ifølge vitner skal den hardt skadde kvinnen ha utpekt eksmannen som gjerningsmann.

- Kvinnen skrek «Jeg er helt sikker på at eksmannen min står bak dette!» forteller vitner som var tidlig på åstedet til Dagbladet.

Siktede satt i lange avhør på Drammen politistasjon i går kveld, men politiet vil ikke si hva som kom fram under avhørene.