Varetektsfengslet i fire uker etter knivdrap

Den siktede kvinnen er innlagt på psykiatrisk sykehus.

SIKTET FOR DRAP PÅ NABOEN: En 25 år gammel kvinne er siktet for å ha drept sin 27 år gamle nabo. Foto: Torbjørn Grønning/DAGBLADET
SIKTET FOR DRAP PÅ NABOEN: En 25 år gammel kvinne er siktet for å ha drept sin 27 år gamle nabo. Foto: Torbjørn Grønning/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||En 25 år gammel kvinne på Lillehammer som er siktet for å ha knivstukket en mann til døde natt til torsdag, er varetektsfengslet i fire uker.

Kvinnen ble torsdag innlagt på psykiatrisk sykehus der hun fortsatt vil være en tid framover for å få medisinsk oppfølging, heter det i en pressemelding fra Gudbrandsdal politidistrikt.

Kvinnen har ikke forklart seg til politiet om hva som skjedde i det kommunale bofellesskapet på Lillehammer der hun var nabo av den 27 år gamle mannen hun er siktet for å ha knivstukket slik at han døde.

Ifølge hennes forsvarer, advokat Lorentz Stavrum, er det uklart hva som var motivet for knivstikkingen.

- De to kjente hverandre som naboer, sier Stavrum til NTB. Han hadde en kort samtale med sin klient torsdag og møtte fredag i Sør-Gudbrandsdal tingrett da retten behandlet politiets krav om varetekt uten at siktede var til stede.

Bekymringsmelding

Natt til torsdag fikk politiet inn en bekymringsmelding som gjaldt den 25 år gamle kvinnen. Ifølge venninnen hadde hun snakket om å ta livet av seg, og en politipatrulje ble derfor sendt til huset der hun bodde. På vei dit, fikk patruljen inn en ny melding via alarmsentralen, men denne gang gjaldt det drap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer