Varetektsfengslet i fire uker

Gamal Hosein er varetektsfengslet i fire uker. Hosein er siktet for forsettlig drap på sin kone. Samtidig fortsetter politiet søket etter Gry Hosein.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ba om to ukers varetektsfengsling med brev- og besøksforbud, og to uker med brev- og besøkskontroll i Skien- og Porsgrunn forhørsrett i dag.

Gamal Hosein påkjærer kjennelsen fra forhørsretten etter at han ble varetektsfengslet i fire uker, siktet for drapet på sin kone, opplyser Hoseins forsvarer, advokat Jan Erik Granmo til NTB.

Tre politimenn med hunder har søkt etter Gry Hosein ved et grustak i Øvre Trommedalen siden i går. Søket ble satt i gang etter at politiet fikk tips fra en kvinne om at en rød Opel Kadett skal ha blitt observert i området klokka 15.15 samme dag Gry Hosein forsvant fra ekteparets storkiosk. Ekteparets storkiosk var stengt fram til klokka 16.

Bilen sto i Trommedalsvegen, ikke langt fra Geiteryggen flyplass. Kvinnen som så bilen har forklart at det skal ikke ha vært noen personer rundt den. Hun så Gamal Hoseins bil på Dagsrevyen søndag, og varslet politiet. De rykket umiddelbart ut til området og begynte søket.

Grustaket ligger sju kilometer sørvest fra Skien sentrum. Området politiet har søkt i er på rundt 1,5 kilometer.

Politiet tauet inn ekteparets Opel i går. Både bilen, ekteparets storkiosk og boligen deres er blitt gjenomgått av tekniske etterforskere fra Kripos i dag.

I går ble et større område i byens vestlige utmark, Gamle Solum, saumfart uten resultat. Det er søkt med manngard og hunder over store områder.

FENGSLET: Den siktede Gamal Hosein (t.h) sammen med sin forsvarer Jan Erik Granmo. Gamal er siktet for å ha tatt livet av sin 28 år gamle kone, Gry Hosein, og ble i dag varetektsfengslet for fire uker.