Varetektsfengslet i to uker etter Aurskog-dødsfall

21-åring siktet for dødsvold.

SJALUSIKRANGEL: 21-åringen samtykket til to ukers varetektsfengsling i Nedre Romerike tingrett i dag. Han erkjenner at han slo 22-åringen i en sjalusikrangel. Mannen døde av skadene. Foto: Morten Holm/Scanpix
SJALUSIKRANGEL: 21-åringen samtykket til to ukers varetektsfengsling i Nedre Romerike tingrett i dag. Han erkjenner at han slo 22-åringen i en sjalusikrangel. Mannen døde av skadene. Foto: Morten Holm/ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
Den 21 år gamle mannen som er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge etter at en 22-åring døde i Aurskog natt til lørdag, ble mandag varetektsfengslet i to uker i Nedre Romerike tingrett.

21-åringen hadde på forhånd akseptert politiets begjæring om to ukers varetektsfengsling, og fengslingsmøtet ble derfor gjennomført som såkalt kontorforretning uten den siktede til stede.

- Han er nå overført til Kongsvinger fengsel der han skal sitte i varetektstiden, opplyser hans forsvarer, advokat Sverre Næss til NTB.

Det var natt til lørdag at politiet rykket ut til en leilighet i Aurskog i Akershus. Der fant de en 22 år gammel mann alvorlig skadd. 22-åringen ble brakt til Oslo universitetssykehus Ullevål og døde senere lørdag kveld.

Den siktede 21-åringen ble pågrepet samme natt og har i avhør erkjent at han slo til den avdøde mannen etter en sjalusikrangel.
NTB