JAKTER SPOR: Politiet sperret av store deler av Varhaug etter funnet i forrige uke. Nå jobber de for fullt med å kartlegge Sunniva Ødegårds og den siktede 17-åringens bevegelser i detalj. Foto: Frank Karlsen
JAKTER SPOR: Politiet sperret av store deler av Varhaug etter funnet i forrige uke. Nå jobber de for fullt med å kartlegge Sunniva Ødegårds og den siktede 17-åringens bevegelser i detalj. Foto: Frank KarlsenVis mer

Varhaug-drapets 294 mystiske minutter

Mobiler, sosiale medier og kameraer kan oppklare hva som skjedde fra Sunniva Ødegård (13) reiste fra en venn til hun ble funnet drept.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

VARHAUG / STAVANGER (Dagbladet): Sunniva Ødegård (13) ble funnet drept bare 150 meter fra sitt eget hjem på Varhaug natt til mandag i forrige uke. Det var et grusomt syn som møtte personen som fant henne på gangstien som går langs jernbanelinja på det lille tettstedet.

Ingen ante hva som hadde skjedd etter at Sunniva forlot hjemmet til en venn og angivelig snakket på telefonen med kjæresten denne søndagskvelden. Nå er en 17 år gammel lokal gutt siktet for drapet. Han nekter straffskyld, mens politiet mener de har siktet riktig person.

Nå jobber de å få klarhet i hva som skjedde på de 294 minuttene fra Sunniva Ødegård reiste fra vennen sin 22.15 søndag kveld til hun ble funnet klokka 03.09 natt til mandag.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn