Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Varmeste april på over 100 år

Flere steder i landet er det satt varmerekorder.

VARM APRIL: Peder Fjellvang (16) og Emmy Nøkleby (15) koste seg i vannkanten på Huk i Oslo 2. påskedag. Sol og varme preget Østlandet i hele påsken.
Foto: Heiko Junge/Scanpix
VARM APRIL: Peder Fjellvang (16) og Emmy Nøkleby (15) koste seg i vannkanten på Huk i Oslo 2. påskedag. Sol og varme preget Østlandet i hele påsken. Foto: Heiko Junge/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Sjekk været i Drammen, Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Fredrikstad, Tromsø, Sandnes, Tønsberg, Sarpsborg eller hvor som helst på db.no/vaer

Gjennomsnittstemperaturen for april ligger 4 grader over normalen, som er basert på perioden 1961-1990.

- Flere steder har det vært den varmeste april som er målt noensinne. På Blindern i Oslo ligger gjennomsnittstemperaturen på 9,2 grader. Det er 1,5 grader varmere enn forrige rekord fra 2009. Flere steder, både i sør og nord, har vi hatt en knallforbedring av temperaturen, sier statsmeteorolog Jon Smits til NTB.

I alle deler av landet har det vært varmt. For Østlandet, Agder og Nord-Norge er regionverdiene de høyeste som er målt siden 1901, mens for Vestlandet og Trøndelag er verdiene de nest høyeste.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media