Pokestopp

Varmet opp til Trump-møtet med Pokémon

Erna Solberg forbereder seg til å møte USAs president, Donald Trump.

POKESTOPP: Statsminister Erna Solberg så sitt snitt til litt gaming etter pressekonferansen i Washington D.C. og før møtet med USAs president Donald Trump. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet
POKESTOPP: Statsminister Erna Solberg så sitt snitt til litt gaming etter pressekonferansen i Washington D.C. og før møtet med USAs president Donald Trump. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

WASHINGTON D.C, (Dagbladet): Norges statsminister, Erna Solberg, møter i dag USAs president Donald Trump i Det hvite hus. Det er hennes tredje møte med ham, og hun mener hun har nervene under kontroll.

- Nervene er ikke spesielt høye. Alt jeg hører om Donald Trump er at han er opptatt av å være en god vert, og at de egentlig er ganske spørrende i denne administrasjonen til andre synspunkter, sier Solberg til Dagbladet få timer før møtet.

Da møtet med norsk presse gikk mot slutten og før hun skulle ut til flere TV-intervjuer, fisket statsministeren fram mobiltelefonen og logget seg rett inn på det populære Pokémon-spillet. Der sendte hun etter eget utsagn en melding hjem til familien.

Pokémon-melding

- Du spilte litt Pokémon etter pressemøtet. Er det en måte å koble av på under en hektisk dag?

- Nei, det var en måte å sende en melding med Pokémon på til familien hjemme, svarer statsministeren.

Tidligere ble det kjent at Solberg var hektet på spillet Candy Crush, men dette skal hun nå ha lagt på hylla. I 2016 avslørte så statsministeren til Aftenposten at hun hadde karret seg opp på nivå 14 i Pokémon Go og var en svært ivrig spiller. Det er ikke klart hvilket nivå hun nå befinner seg på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer