Varsler dødsstraff etter drap på ektepar

En 20-åring fra Carriacou i Karibien er nå tiltalt for dobbeltmordet på to svenske turister for vel en uke siden. Dobbeltdrapet har ført til gjeninnføring av dødsstraff på øya. 20-åringen vil trolig bli hengt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kyron McFerlene (20) fra Belmont på Carriacou er tiltalt for drapet på Gittan (54) og Reine Lindwall (60). Han sitter fengslet i Grenada.

- Harde avhør har endelig gitt resultat, sier politisjef Raymond Charles på Grenada ifølge den svenske avisa Aftonbladet.

Kyron McFerlene har tilstått deler av udåden, men hevder at han ikke var alene om drapet på det svenske paret. Han fastholder at 27-åringen som i forrige uke ble pågrepet sammen med ham, også var innblandet.

Sovende dødsstraff

- Vi har ikke utelukket 27-åringen helt som mistenkt, men alibiet hans ser ut til å være vanntett, sier politisjefen på Carriacou, Ronnie Hackett, til avisa.

- Vi tror McFerlene begikk begge drapene alene.

Grenada har dødsstraff, men det har ikke vært praktisert det siste tiåret. Allerede før dobbeltdrapet hadde man diskutert om dødsstraff skulle gjeninnføres. Drapet på det svenske ekteparet satte ny fart i diskusjonene, og den allmenne oppfatningen på øya er at mannen som drepte de to svenskene blir den første til å henge i galgen når den tas i bruk igjen.

- Drapet har engasjert og bedrøvet nasjonen dypt, sier politisjef Charles.

- Vi er ikke vant til vold, og lettelsen over å ha pågrepet den skyldige er stor.

Drapet på det svenske ekteparet var det første drapet på Carriacou på ti år.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 901161131


Varnish cache server