Corona og tiltak:

Varsler endringer i tiltakene

Fredag ettermiddag diskuterer regjeringens coronautvalg nye tiltak på Østlandet. Det kommer endringer, opplyser Solberg og Melby til Dagbladet.

Kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby (V) sier til Dagbladet at hun er helt sikker på at det blir endringer for barn og unge på østlandet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lørdag formiddag klokka 10 har regjeringen invitert til en pressekonferanse om coronasituasjonen i Norge. Det er ventet at de på denne pressekonferansen vil kunngjøre sin beslutning om smitteverntiltak i de 25 kommunene på Østlandet, som er omfattet av de strenge tiltakene som ble innført forrige helg.

Omkring klokka 13 fredag ettermiddag, opplyste statsminister Erna Solberg til Dagbladet at regjeringens coronautvalg diskuterer de nye smitteverntiltakene utover ettermiddagen.

- Jeg kan ikke kommentere hva utfallet blir. Vi holder nå på å få de siste, bearbeidede forslagene inn til oss, og skal i løpet av ettermiddagen jobbe med de sakene i regjeringens coronautvalg. Vi håper at det blir klart i løpet av helga, helst så tidlig som mulig, slik at flest mulig kan forberede seg på de endringene som kommer, sa Solberg til Dagbladet.

På nåværende tidspunkt er skolene stengt i Nordre Follo, det er innført rødt tiltaksnivå på ungdomsskoler, barneskoler og barnehager i de ti omkringliggende kommunene, også er det innført gult tiltaksnivå på ungdomsskoler, barneskoler og barnehager i de 15 kommunene i ring 2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer