Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Varsler grensestasjoner om drapsmistenkt nordmann i Pattaya

Det opplyser politisjefen i Pattaya.

HER SKJEDDE DET: I denne gata ligger baren hvor en nordmann skal ha blitt angrepet og senere døde av skadene. Foto: Harald Henschien
HER SKJEDDE DET: I denne gata ligger baren hvor en nordmann skal ha blitt angrepet og senere døde av skadene. Foto: Harald Henschien Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pattayas øverste politisjef, oberst Dhamnoon Mukong, sier i dag til Dagbladet at politiet er kjent med hvem som antas å ha drept en nordmann i 40-årene i Pattaya i går.

- En mann vi tror kan være gjerningsmannen er norsk statsborger, og vi har varslet alle grensestasjoner om saken, sier Mukong til Dagbladet.

- Høyeste prioritet Det var seint natt til torsdag at en nordmann ble alvorlig skadd utenfor en populær norsk bar i feriebyen Pattaya. Torsdag kveld døde mannen av skadene. Politiet i byen fastholder at de etterforsker dødsfallet som en kriminell handling.

Mukong forteller at politiet nå gjør det de kan for å hindre at nordmannen som er mistenkt i forbindelse med dødsfallet skal slippe ut av landet.

- Vi gir saken høyeste prioritet, sier Dhamnoon Mukong til Dagbladet.
Han forteller at politiet nå gjennomgår videoen fra et overvåkningskamera i Kåres partybar i Pattaya.

Utenriksdepartementet bekrefter i dag at en nordmann er død i Pattaya, og at han er i 40-årenel.

- De pårørende er underrettet, sier Frode Andersen, pressetalsmann i UD.

- Munnhuggeri
Representanter for thailandsk politi fortalte igår til Dagbladet at en nordmann døde etter et munnhuggeri utenfor en norsk bar i byen.

- Nordmannen satte seg på sin moped for å kjøre hjem etter en sein bytur, da den andre utlendingen forsøkte å stoppe ham. Dette skjedde angivelig for å forhindre promillekjøring. Det utløste et munnhuggeri som endte med at mopedmannen ble slått hardt i hodet flere ganger, og gikk rett i bakken. Nordmannen lå 19 timer i koma, men døde dessverre, sa politikaptein Nattavan Seetgngpet ved Pattaya politistasjon til Dagbladet i går.

Han fortalte også at hendelsen etterforskes som et drap.

- Vi etterforsker hendelsen som et drap, og etterlyser nå den mistenkte gjerningsmannen som vi antar er norsk. Han stakk fra stedet etter overfallet, sa politikapteinen til Dagbladet i går.

- Med venner Ifølge den thailandske nettavisa Pattaya One var offeret i baren med venner da en konflikt utviklet seg med den mistenkte, som skal ha slått ham i gulvet slik at han fikk et hodeskallebrudd. Han ble deretter fraktet til Pattaya Memorial Hospital.

NORSK STATSBORGER: - En mann vi tror kan være gjerningsmannen er norsk statsborger, og vi har varslet alle grensestasjoner om saken, sier Pattayas øverste politisjef, oberst Dhamnoon Mukong, til Dagbladet. Foto: Harald Henschien.
NORSK STATSBORGER: - En mann vi tror kan være gjerningsmannen er norsk statsborger, og vi har varslet alle grensestasjoner om saken, sier Pattayas øverste politisjef, oberst Dhamnoon Mukong, til Dagbladet. Foto: Harald Henschien. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media