Dagbladet avslører:

Varsler mot Frp-politiker

Dagbladet er kjent med at det har kommet flere varsler mot en Frp-politiker. Varslerne forteller om uønsket seksuell atferd over lengre tid. Frp-politikeren stiller til valg i høstens stortingsvalg, men partiet vil verken bekrefte eller avkrefte saken. Politikeren avviser påstandene.

VARSLER: Det er kommet flere varsler mot en Frp-politiker, etter det Dagbladet kjenner til. Politikeren skal ha utsatt kvinner i partiet for uønsket seksuell atferd over tid. Vedkommende stiller til valg i høst. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
VARSLER: Det er kommet flere varsler mot en Frp-politiker, etter det Dagbladet kjenner til. Politikeren skal ha utsatt kvinner i partiet for uønsket seksuell atferd over tid. Vedkommende stiller til valg i høst. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet har vært i kontakt med flere unge kvinner som alle forteller den samme historien: De hevder de har vært utsatt for uønsket seksuell oppmerksomhet i partisammenheng og på sosiale medier fra en sentral Frp-politiker.

Dagbladet er kjent med at det er kommet flere varsler mot Frp-politikeren. Etter det Dagbladet kjenner til, har ingen av varslene fått konsekvenser.

Frp-politikeren stiller i høstens stortingsvalg. Han er forelagt alle påstandene i saken, og sier følgende til Dagbladet:

- Jeg kjenner meg overhodet ikke igjen i de beskyldningene som nå kommer og synes det er underlig at dette dukker opp rett før valget.

Har du tips i saken? Kontakt oss!

- Meldinger i ett år

En kvinne i 20-åra forteller til Dagbladet at hun mottok meldinger med seksuelt innhold over en periode på omtrent et år.

Hun hevder at hun i perioder fikk meldinger med seksuelt innhold flere ganger om dagen på sosiale medier fra Frp-politikeren.

Det kunne så opphøre i andre, kortere perioder, før det begynte igjen, ifølge kvinnen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.