Dagbladet avslører:

Varsler mot Frp-politiker

Dagbladet er kjent med at det har kommet flere varsler mot en Frp-politiker. Varslerne forteller om uønsket seksuell atferd over lengre tid. Frp-politikeren stiller til valg i høstens stortingsvalg, men partiet vil verken bekrefte eller avkrefte saken. Politikeren avviser påstandene.

VARSLER: Det er kommet flere varsler mot en Frp-politiker, etter det Dagbladet kjenner til. Politikeren skal ha utsatt kvinner i partiet for uønsket seksuell atferd over tid. Vedkommende stiller til valg i høst. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
VARSLER: Det er kommet flere varsler mot en Frp-politiker, etter det Dagbladet kjenner til. Politikeren skal ha utsatt kvinner i partiet for uønsket seksuell atferd over tid. Vedkommende stiller til valg i høst. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet har vært i kontakt med flere unge kvinner som alle forteller den samme historien: De hevder de har vært utsatt for uønsket seksuell oppmerksomhet i partisammenheng og på sosiale medier fra en sentral Frp-politiker.

Dagbladet er kjent med at det er kommet flere varsler mot Frp-politikeren. Etter det Dagbladet kjenner til, har ingen av varslene fått konsekvenser.

Frp-politikeren stiller i høstens stortingsvalg. Han er forelagt alle påstandene i saken, og sier følgende til Dagbladet:

- Jeg kjenner meg overhodet ikke igjen i de beskyldningene som nå kommer og synes det er underlig at dette dukker opp rett før valget.

Har du tips i saken? Kontakt oss!

- Meldinger i ett år

En kvinne i 20-åra forteller til Dagbladet at hun mottok meldinger med seksuelt innhold over en periode på omtrent et år.

Hun hevder at hun i perioder fikk meldinger med seksuelt innhold flere ganger om dagen på sosiale medier fra Frp-politikeren.

Det kunne så opphøre i andre, kortere perioder, før det begynte igjen, ifølge kvinnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer