Anne-Elisabeth Hagen:

Varsler ny oppdatering

I forrige uke ble det klart at familien skal ha betalt flere millioner for et livsbevis. Tirsdag skal familiens bistandsadvokat «orientere» om utviklingen i saken.

VARSLER OPPDATERING: Bistandsadvokat Svein Holden skriver i en pressemelding at han vil «orientere om den senere tids utvikling» i saken om forsvunne Anne-Elisabeth Hagen (69) tirsdag. Foto: Privat
VARSLER OPPDATERING: Bistandsadvokat Svein Holden skriver i en pressemelding at han vil «orientere om den senere tids utvikling» i saken om forsvunne Anne-Elisabeth Hagen (69) tirsdag. Foto: PrivatVis mer

Bistandsadvokaten til forsvunne Anne-Elisabeth Hagens (69) familie varsler at han vil holde en pressekonferanse om saken tirsdag formiddag.

Det skriver bistandsadvokaten, Svein Holden, i en pressemelding.

Overfor Dagbladet ønsker ikke Holden å gå i detalj om morgendagens brifing, utover at den vil dreie seg om «siste tids utvikling». Det skriver han også i pressemeldingen.

- Dere får vente og se, sier han til Dagbladet.

Han legger til:

- Det er ikke veldig dramatisk. Det er naturlig å komme med en oppdatering nå.

- Utbetalte penger

Holden ønsker ikke å svare på hvorvidt pressemøtet vil dreie seg om den angivelige pengesummen som skal være overført fra Hagens pårørende i bytte mot livstegn, slik VG meldte i forrige uke.

Da skrev avisa at familien skal ha betalt i overkant av ti millioner kroner for å få et bevis på at Hagen lever.

Utbetalingen skal ha funnet sted i juli i år, bare to uker etter at politiet gikk ut og fortalte at de tror Hagen ble drept.

Forsvant

Det var 31. oktober i fjor at Hagen forsvant fra sitt hjem på Fjellhamar i Lørenskog. Da ektemannen, milliardæren Tom Hagen, kom hjem, var Hagen borte.

Det ektemannen fant var et trusselbrev der det ble framsatt et stort løsepengekrav.

Saken ble etterforsket hemmelig fra den høstdagen og helt fram til 9. januar i år, da politiet gikk ut og fortalte offentligheten om saken.