SAVNET: 50 år gamle Per Vålnes har vært savnet fra Balsfjord i Troms siden desember 2011, og politiet mener han ble tatt av dage i forbindelse med feiringen av 50-årsdagen sin. Foto: Privat
SAVNET: 50 år gamle Per Vålnes har vært savnet fra Balsfjord i Troms siden desember 2011, og politiet mener han ble tatt av dage i forbindelse med feiringen av 50-årsdagen sin. Foto: PrivatVis mer

Varsler pressekonferanse i Vålnes-saken fredag

Politiet i Tromsø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I en pressemelding onsdag ettermiddag melder politiet i Tromsø følgende:

«Politiet inviterer til pressekonferanse fredag 23. mai kl. 11 på politihuset i Tromsø i forbindelse med Vålnes-saken. Politiet har ikke kommentarer i saken før pressekonferansen.
»

50 år gamle Per Vålnes har vært savnet fra Balsfjord i Troms siden desember 2011, og politiet mener han ble tatt av dage i forbindelse med feiringen av 50-årsdagen sin.

Den tidligere samboeren til Vålnes og to menn er siktet i saken.

Verken den siktede kvinnens forsvarer Randulf Schumann Hansen eller den ene mannens forsvarer Morten Furuholmen er informert om noen eventuelt ny utvikling i saken, opplyser de til Dagbladet.

De tre siktede ble i desember løslatt, etter at politiets forsøk på å finne liket av Vålnes ved hjelp av georadar, under golvet på Vollan Gjestestue i Nordkjosbotn, var resultatløst.

Aftenposten meldte imidlertid i går at politiet planlegger å rive nybygget på hotellet, der de mener Vålnes er skjult. Etterforskningsledelsen vil verken bekrefte eller avkrefte opplysningene overfor avisa, og byggets eier Håvard Lydersen sier han ikke har fått slike opplysninger.