Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Varslersakene mot Giske snart ferdigbehandlet

Trond Giske har brutt interne regler og retningslinjer, lyder konklusjonen i Aps behandling av varslersakene mot den avgåtte nestlederen, ifølge Adresseavisen.

REGELBRUDD: Ifølge Adresseavisen er Aps konklusjon at Trond Giske har brutt interne regler. Foto: NTB scanpix
REGELBRUDD: Ifølge Adresseavisen er Aps konklusjon at Trond Giske har brutt interne regler. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Partiets behandling av varslersakene vil trolig bli avsluttet om kort tid, ifølge avisen.

Både Giske og varslerne er blitt hørt og har kommet med innspill i flere omganger. Konklusjonen skal være at Giske i flere saker «har brutt interne regler og retningslinjer».

Dagbladet erfarer også at dette skal være status i saken på nåværende tidspunkt.

Giske trakk seg som nestleder i Ap 7. januar etter flere varsler om upassende oppførsel fra ham overfor flere kvinner. Dagen etter opplyste Ap-leder Jonas Gahr Støre at Giske har bestridt noen av varslene.

Giske er også ferdig som partiets finanspolitiske talsmann og går inn i familie- og kulturkomiteen på Stortinget når han vender tilbake på jobb. Han er foreløpig sykmeldt ut uken.

Giskes rådgiver og pressekontakt Bård Flaarønning sier til NTB at Giske er sykmeldt og derfor ikke har mulighet til å kommentere saken.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!