Vårvær og sol i store deler av landet

Men det er uvær i vente i nord.

VÅRFØLELSE:  Sør-Norge får mildvær og fint vær til over helga. Men i Nord-Norge er det varslet storm. Illustrasjonsfoto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
VÅRFØLELSE: Sør-Norge får mildvær og fint vær til over helga. Men i Nord-Norge er det varslet storm. Illustrasjonsfoto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Våren har meldt sin ankomst i store deler av landet, og det er sol og mildvær i de største byene i Sør-Norge.

- Temperaturene ligger langt over normalen de aller flest stedene. I Oslo har temperaturene den siste måneden i gjennomsnitt vært 5/6 grader over normalen, sier vakthavende meterolog Aurora Stenmark til Dagbladet.

Har du tatt bilde eller video av været der du er? Last opp videoen din til DBTV-desken, send SMS/MMS til 2400 eller skriv til oss på 2400@dagbladet.no.

Fortsatt skiføre Og det ser ikke ut til at vinteren er på vei tilbake til Sør-Norge med det aller første.

- Høytrykket holder stand til over helga, og det blir pent vær i store deler av landet. Temperaturen kan komme opp mot ti grader nær kysten i Sør-Norge. Fra tirsdag er det derimot usikkert, sier vakthavende meteorolog Eldbjørg Moxnes til Dagbladet.

Selv om sola skinner og gradestokken har krøpet opp mot flere plussgrader, er det ingen grunn til å fortvile om du er skientusiast. Temperaturene kommer nemlig til å synke om natta.

- Når det blir kaldt på natta, så smelter ikke snøen så mye. Det vil fortsatt være bra skiføre i høyden, og det er fine forhold og fortsatt mye snø i fjellet. Selv om det er bart i byen, må man ikke la seg lure til å tro at snøen er borte, sier Moxnes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer