Vaskehjelp (57) bundet fast på nattklubb

Forbipasserende hørte rop om hjelp. Personen er dehydrert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 13.34 i dag ble politiet varslet av en forbipasserende som hørte rop om hjelp inne fra nattklubben Club Mosquito i Pilestredet, Oslo.

Da politiet gikk inn så fant de en person som var teipet og bundet fast. Personen er en 57 år gammel vaskehjelp.

- Personen skal ha blitt overfalt og bundet fast ved åttetiden søndag morgen, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Andre Kråkenes, til Dagbladet.no. Han sier at offeret registerte to gjerningsmenn.  

- Er personen skadet?

- Personen skal være dehydrert og vi sender vaskehjelpen nå til legevakten, sier Kråkenes.

Drap i februar
Club Mosquitos daglige leder Mathias Nyström ankommer nattklubben i det Dagbladet.no snakker med ham.

- Jeg vet dessverre ingenting om hva som har skjedd ennå. Jeg har nettopp kommet til stede og skal prøve å finne ut av ting.

Utestedet Mosquito ble kjent etter drapet på Mohammed Ahssain (31). Ahssain skal ha vært i ferd med å gå inn i driften av Mosquito og hadde solgt seg ut av Club Kamikaze for et millionbeløp.

OPPDAGET AV FORBIPASSERENDE: Vaskehjelpen skal ha blitt overfalt og bundet fast i åttetiden i dag tidlig. Foto: DIANA BADI
OPPDAGET AV FORBIPASSERENDE: Vaskehjelpen skal ha blitt overfalt og bundet fast i åttetiden i dag tidlig. Foto: DIANA BADI Vis mer

Avhører vaskehjelp og nattklubbansatte

Vaktleder Morten Thun ved Sentrum politistasjon opplyser at etterforskningen foreløpig ikke har kommet så langt at politiet kan si noe om denne saken har noen sammenheng med drapet på Ahssain.

- Vi kommer til å gjennomføre avhør av flest mulig personell tilknyttet nattklubben, og vi kommer til å avhøre den fornærmede når han kommer fra legevakten, opplyser Thun.

Han opplyser om at politiet foreløpig ikke har noe signalement av gjerningsmennene.

Dagbladet.no kommer med mer. 

Vaskehjelp (57) bundet fast på nattklubb