Vasser i inkassokrav

Selskapet som driver Tande-Ps utesteder nærmest vasser i inkassokrav og ubetalte regninger. Kredittrapporter og årsberetninger avslører et selskap i dyp økonomisk krise.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tande-Ps voldsomme satsing i utelivsbransjen skjer i hovedsak gjennom Tande-P Drift AS. Selskapet eies av Alf Tande-Petersen (34 prosent), Ivar Johansen (33 prosent) og Vidar Aas-Hansen (33 prosent).

Saker i kø

Det siste året har satsingen nærmest eksplodert. Ved årsskiftet besto selskapet av hele seks avdelinger: Café Alf i Vormsund, Pub i Vormsund, Café Tændys i Lillestrøm, Tændis i Verdal og Tændis Dovrehallen i Oslo. I tillegg åpnet selskapet i vår en ny avdeling i Trondheim.

Men det er tydeligvis ikke enkelt å holde styr på regningene. Bare det siste drøye halvåret er Tande-P Drift AS registrert med hele tjueto anmerkninger hos kredittvurderingsselskapet D&B Norge.

16 av anmerkningene er inkassosaker. I seks av sakene har selskapet gjort helt opp for seg, i to saker er regningen delvis betalt.

Inkassosakenes størrelse varierer fra et par tusenlapper til nærmere 200000 kroner. Blant kreditorene er Telenor, Tono, Statoil, Ringnes, Coca-Cola og Diplom-is.

«Kreditt frarådes»

D&B Norge feller en knusende dom over ståa i Tande-P Drift AS. Økonomien omtales som «dårlig», det samme gjør betalingserfaringen. Selskapets råd til dem som ønsker å drive business med Tande-P Drift AS: «Kreditt frarådes.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer