Vegard Heggem drapstruet

- Vil legge nevene rundt halsen og klemme til blodet spruter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tidligere fotballproff Vegard Heggem og to andre talsmenn for elveeierne i Orkla i og Gaula har mottatt drapstrusler fra en anonym brevsender.

– I ett av brevene sto det at en kunne forvente at bilen skulle eksplodere når en vridde om tenningen, sier Heggem til Dagbladet.no.

Han forklarer at de tre har mottatt ett brev hver, og at de antar at de stammer fra samme avsender. Heggem mener det er lakseforvaltning som ligger til grunn til at de tre har mottatt trusler om «mafiametoder», kvelning og skuddpremier på personene. Både den tidligere Rosenborg-, landslags-, og Liverpoolspilleren og de to andre, Jon Kjelden og Torstein Rognes, er sentrale personer innen lakseforvaltningen i Trøndelag.

– Betenkelig

Heggem er elveeier i Orkla, og sitter i styret for organisasjonen Elvene rundt Trondheimsfjorden. Han antar at drapstruslene kan være en følge av beslutninger grunneierne har tatt den siste tiden.

– Grunneiere langs Orkla har i de siste årene blitt tildelt et større forvaltningsansvar, og når vi tar grep kan det føre til sterke reaksjoner, sier Heggem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer