Donald og Melania Trump

Vekker avsky

Poserte med baby hvis foreldre ble drept i El Paso-skytingen.

LÅNEBABY: Donald og Melania Trump poserer sammen med lille Paul Anchondo, etter at to medarbeidere av presidenten hentet ham hos familien. Til venstre guttens onkel Tito Anchondo. Foto: FLOTUS/Twitter
LÅNEBABY: Donald og Melania Trump poserer sammen med lille Paul Anchondo, etter at to medarbeidere av presidenten hentet ham hos familien. Til venstre guttens onkel Tito Anchondo. Foto: FLOTUS/Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Donald Trump får nå massiv kritikk etter sin tur til El Paso onsdag, i kjølvannet av helgas massakre i grensebyen i Texas. 22 mennesker ble skutt og drept av en 21-åring tilsynelatende motivert av hvit-makt-tanker og rasisme.

Tommel opp

Trump og kona Melania besøkte sykehuset University Medical Center, der de skadde etter tragedien er innlagt. Pressen fikk ikke lov til å være med inn, men Melania postet i etterkant et bilde av seg selv og ektemannen, der de smiler og Donald gir tommel opp. På armen har Melania en baby.

Og det er nettopp valget av baby som har utløst reaksjonene. Barnet er Paul Anchondo, som overlevde kjøpesentermassakren. Foreldrene, Andre og Jordan Anchondo, ble drept, skriver The Guardian.

Også babyen ble skadd. Fingrene ble knekt da moren prøvde å beskytte sønnen og falt over ham. Faren prøvde å skjerme kona ved å dukke ned, men begge døde altså.

- Hvorfor poserer Trump og Melania, SMILER og gir tommel opp med babyen hvis foreldre ble drept av skytteren i El Paso? Alvorlig talt ... Hva i faen er det som skjer? tvitrer forsker og fotograf Bryan William Jones.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer