Vekker oppsikt: - Spesielt

Fikk ønsket oppfylt om snopp på cupcake-topp.

SPESIELLE: Bakeren i Trondheim fikk en noe spesiell hevendelse før seksualitetsmessa. Foto: Skjermdump / Instagram
SPESIELLE: Bakeren i Trondheim fikk en noe spesiell hevendelse før seksualitetsmessa. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Emilia Benedyczak (35) driver sitt eget bakeri på Bratsberg utenfor Trondheim, Emis kaker, hvor hun leverer mange bestillinger i løpet av en dag.

Hun lager kakene hjemmefra, og forteller Dagbladet at de som kontakter henne kan be om nesten hva som helst, noe de absolutt har gjort.

BAKER: Emilia har fått en stor lidenskap for baking de siste åra. Foto: Privat
BAKER: Emilia har fått en stor lidenskap for baking de siste åra. Foto: Privat Vis mer

- Jeg fikk blant annet en bestilling på vagina- og peniscupcakes til den trønderske seksualitetsmessen som ble holdt i begynnelsen av april, sier Emilia.

Lokalavisa Nidaros har tidligere omtalt saken.

Ble veldig overrasket

- Bestillingen var på hundre cupcakes med et spesielt design, nemlig peniser og vaginaer. Jeg hadde det veldig gøy med denne bestillingen, og jeg koste meg da jeg lagde dem, sier Emilia.

Den polske kvinnen har bodd i Norge i snart sju år, og fikk sin store lidenskap for baking i 2020 da hun skulle lage bursdagskake til datteren sin.

- Alle gjestene på festen ble veldig overrasket over smaken og utseendet på kaka. De sa at jeg burde fortsette med det, og det gjorde jeg, sier Emilia.

BAKING: Skal du bake noe og glemt å ta smøret ut fra kjøleskapet i god tid? Frykt ikke! Dette kan hjelpe deg. Video: Ingebjørg Iversen / Dinside Vis mer

- I begynnelsen bakte jeg bare for familie og venner, og lærte gjennom YouTube. Så tok jeg alt et steg videre i 2022, og lagde min egen bedrift, fortsetter hun.

- Vil ikke gi dem bort

Emilia sier ryktet om hennes ferdigheter har spredt seg i Trondheim-miljøet, og at hun når får bestillinger til en rekke anledninger som konfirmasjoner, bursdager, bryllup og jobbarrangementer.

Hun sier at hun får mange kreative bestillinger, og rundt 30 henvendelser i uka.

- Jeg må innrømme at noen av kakene mine er så vakre at de er vanskelig å gi fra seg til kundene, sier Emilia.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer