Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vekter møtt av mann med hagle da han rykket ut på innbruddsalarm

En vekter rykket ut til et hus i Kirkenær i Hedmark etter at en innbruddsalarm hadde gått. Ut fra huset kom det plutselig en mann med hagle. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om saken klokka 3.30 natt til lørdag.

– Vekteren fikk en alarm fra sitt selskap om at en innbruddsalarm hadde gått på en boligadresse. Han dro til stedet og fant ingen tegn til innbrudd. Mens han undersøkte, kom det plutselig en mann med hagle ut av huset. Han ble veldig skremt og kom seg vekk så fort som mulig, før han varslet oss, sier operasjonsleder Atle B. von Obstfelder i Innlandet politidistrikt til NTB.

Han sier at vekteren er usikker på hvorvidt han ble siktet på med hagla. Politiet rykket ut til stedet og fikk kontakt med en person der, som kunne bekrefte at han hadde hatt med seg hagle ut.

– Dette er beboeren i huset. Vi vet ikke om det skyldes en teknisk feil eller ikke, men det har gått en innbruddsalarm mens familien har vært hjemme. Hvorfor den har gått, vet vi ikke, sier von Obstfelder.

Politiet er foreløpig usikre på hva som har skjedd.

– Vi er på stedet og undersøker litt i forhold til våpenet og forskjellige andre ting. Og så tar vi det derfra, sier von Obstfelder.

Han utelukker ikke at beboeren i huset kan ha trodd det var snakk om et innbruddsforsøk da vekteren kom til stedet.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!