Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vekter skutt i ansiktet

Etter pengetransportran i Stockholm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Klokka 17.57 fikk politiet i Stockholm melding om et væpnet ran av en pengetransport på parkeringsplassen utenfor Prisextra i bydelen Hallonbergen i Stockholm.

En vekter ble truffet i ansiktet av skudd fra en pistol, skriver Aftonbladet.

Vekteren ble fraktet til sykehuset, og det er uklart hvor skadet mannen er. Ifølge politiet var vekteren ved bevissthet.

Flyktet i bil

Alle tilgjengelige ressurser hos politiet i Stockholm er nå satt inn. Politiet leter nå etter to ranere, to mørkkledde menn.

- Vi har funnet en pengeveske på en gangvei mellom ransplassen og Rissneleden, sier talsmann Ulf Andersson kommunikasjonsavdelingen hos politiet i Stockholm.

Han forteller at pengevesken har blitt sagd opp men en motorsag.

Politiet har funnet den første fluktbilen, en Saab, og mener at ranerne har flyktet videre i en sort Audi.

Jobbet alene

Ifølge informasjonsansvarlig i Securitas, Stefan Wikman, jobbet vekteren alene da han ble skutt. Han opplyser at de foreløpig ikke har vært i kontakt med vekteren.

- Det er utrolig sjelden at en vekter blir skadet, at det blir brukt skytevåpen mot dem, er enda mer uvanlig, sier Wikman.