- Veldig interessant tips om brutal voldsmann

Kvinne i rullestol tør ikke gå ut etter å ha blitt sparket bevisstløs ved Oslo S.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Oslo-politiet har fått konkrete tips på hvem som kan ha stått bak brutal vold mot en kvinne i rullestol midt på lyse dagen i Oslo sentrum onsdag for to uker siden.

Hun ble ikke frastjålet noe, men mishandlet stygt.

- Særlig ett publikumstips om identiteten til hovedmannen i mørk jakke er veldig interessant. Vi er i gang med å sjekke tipset, sier politiførstebetjent Shahin Manjothi ved Grønland politistasjon til Dagbladet.

Politiet ønsker fortsatt tips om de to etterlyste mennene til telefon 22 66 99 66.

- Kvinnen i 40-årene har greid seg bra fysisk etter det brutale overfallet. Men hun er utrygg og og redd for å gå ut, sier Manjothi.

Løp inn på Scandic Det var ved 13-tiden onsdag 6. juni at en kvinne i rullestol ble brutal sparket og slått. Rullestolen veltet og hun ble liggende bevisstløs på gangbrua mellom Oslo S. og bussterminalen i Schweigaards gate.

Vitnene så at de to mennene, begge ca. 180 centimeter høye med nordisk utseende og tilsynelatende veltrente, løp inn på Scandic-hotellet i Byporten.

Overvåkningsvidoen som politiet gikk ut med i dag, er fanget opp av kameraene i respesjonen.

Byttet jakker Andre videobilder, fanget opp opp noen minutter seinere, viser at de to mennene bytter jakker når de går ut av hotellet mot Jernbanetorget.

- Hovedmannen tar den gule jakka over armen, mens han med gul jakke fra resepsjonen tar på seg den mørke jakka med SATS på ryggen, sier politiførstebetjent Shahin Manjothi.

Politiet sjekket først ut de to mennene med tradisjonelle etterforskningsmetoder uten å få napp. Etter to uker bestemte de seg for å be om publikums hjelp.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 71207783


Varnish cache server