Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Veldig snill, sier sønnen til nordmann drept i Serbia

Familien forteller om mannen som ble skutt av serbiske sikkerhetsstyrker.

FAMILIEUTTALELSE: «Han har ikke alltid valgt den beste vei, men det vi alle vet, er at personen han er, er en god og snill person», sier familien til nordmannen som er drept i Serbia. Foto: Videograb med reportasje om saken, med tillatelse fra RTS
FAMILIEUTTALELSE: «Han har ikke alltid valgt den beste vei, men det vi alle vet, er at personen han er, er en god og snill person», sier familien til nordmannen som er drept i Serbia. Foto: Videograb med reportasje om saken, med tillatelse fra RTS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 38 år gammel nordmann ble i går morges skutt og drept av serbisk politi i grensebyen Presevo mellom Serbia og Makedonia, i en skuddveksling som fulgte etter at mannen skal ha angrepet politiet.

Nå har familien kommet med en uttalelse til Bergens Tidende:

«Han har ikke alltid valgt den beste vei, men det vi alle vet, er at personen han er, er en god og snill person, villig til å hjelpe med det han kan når han kunne, elsket friluftslivet, sin kone og sin familie.»

- Vil bli savnet Mannen ble skutt av politiet etter å ha forskanset seg i en leilighet hvor han bodde sammen med sin makedonske kjæreste.

Ifølge familien har mannen hatt det godt de siste årene, og har reist rundt i Makedonia med kona, tatt bilder av natur og bygninger og nytt livet.

Yngre nieser beskriver ham som morsom, og at han alltid hadde vittige kommentarer og sprell.

- Han var en veldig snill pappa. Han gjorde mye for meg, sier sønnen til 38-åringen til avisa.

- Vi har ikke hatt så mye kontakt den siste tiden. Han kommer til å bli savnet, sier han også.

Ambassaden følger opp Frode O. Andersen, fungerende kommunikasjonssjef i Utenriksdepartementet sier til Dagbladet at Utenriksdepartementet har fått bekreftet dødsfallet.

- Vi har fått bekreftet at en norsk statsborger er drept i en skuddveksling med serbisk politi, og ambassaden følger opp saken med serbiske myndigheter, sier Andersen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!