Velkledd eksorsist skremte kvinner

Eksorsisten og hans tenniskledde disipler håvet inn penger fra vettskremte kvinner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En japansk 55-åring og hans åtte disipler er arrestert og siktet for svindel, etter å ha tjent millioner av kroner på å ha lokket mer enn 1000 unge kvinner til å la 55-åringen utføre eksorsisme på dem.

Eksorsismeobjektene var i hovedsak tilfeldig forbipasserende kvinner i 20-30-årsalderen. Prisen for en utdrivelse lå fra 1800 kroner til godt over 50.000 kroner, ifølge BBC.

Ifølge politiet kledde ekorsistgruppa seg i tennisklær, og gikk gjerne omkring bærende på tennisracketter, «for å se respektable ut». Noen av dem drasset rundt på fiolinkofferter av samme grunn.

«Ryggen din er besatt av ånden til en død kvinne og hun har festet strenger i nakken din», kunne disiplene fortelle tilfeldig forbipasserende kvinner på gata eller på togstasjonen.

«Ånden til en død mann med ødelagte bein klamrer seg til midja di», var en annen variant eksorsisten og hans disipler gjerne hvisket de unge kvinnene i øret.

Dersom kvinnene tok den bemerkelsesverdige opplysningen for god fisk, fikk de tilbud om en utdrivelse av uhumskhetene, og ble deretter dratt med opp til et eksorsisttempel oppe i fjellene. Gruppa opererte blant annet i Tokyo og i Osaka.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer