Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Velkommen til nabolaget!

Naboene trodde ikke sine egne ører da de hørte hvem som skulle flytte inn i Ullevålsveien 67.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Å, skal de flytte inn der? Dette var da hyggelige nyheter, sier mannen i det nærmeste nabohuset, Oskar Raaum.

Han har tidligere vært på besøk i kronprinsens leilighet, som han beskriver som meget vakker. Men selv om Raaum hilser familien på tre hjertelig velkommen, spår han at samboerskapet vil få store konsekvenser.

- Hele vårt kongehus går nok mot en demokratisering. Det at Haakon flytter inn med en alenemor kan være det som setter sluttstrek for monarkiet, sier Raaum.

Pål Kjeldsen bor i bygården Haakon, Mette-Marit Tjessem Høiby og hennes sønn skal flytte inn i. Kjeldsen synes det er litt stas.

- Det er hyggelig på godt og vondt. Jeg frykter den store oppmerksomheten dette vil medføre, ikke minst fra pressen, sier Kjeldsen.

Han regner med at innflytterne vil finne seg vel til rette.

Et knippe av de nærmeste naboene forsikrer at det boligstrøket er barnevennlig og fredelig.

- Beliggenheten er bra og rolig. Jeg trives i alle fall her, sier Tonje Mellum.

Hun bor i Ullevålsveien 67 b, et steinkast fra kronprinsens nye leilighet.

- Jeg har ikke tenkt noe spesielt på det, men de er selvfølgelig velkomne. Ved å flytte inn med Mette-Marit markerer Haakon folkelighet og ikke avstand. Det er bra, sier Mellum.

<B>FÅR CELEBER NABO:</B> Illustratørene Svein Størksen og Akin Düzakin har atelier i kjelleren i Ullevålsveien 67. Her med Lukas og Selma Dükazin.