Veltet seg i luksus. Ville jobbe gratis for Trump

Paul Manafort dro inn godt over 10 millioner dollar som rådgiver for Ukrainas tidligere president Viktor Janukovitsj. Pengene brukte han på luksusklær og eiendom.

DØMT: Paul Manafort er en mann som var mer glad i dyre dresser enn han var i å betale skatt. Hans skattevegring har nå ført til at han må sone en lengre fengselsstraff. Foto: REUTERS / Yuri Gripas / NTB scanpix
DØMT: Paul Manafort er en mann som var mer glad i dyre dresser enn han var i å betale skatt. Hans skattevegring har nå ført til at han må sone en lengre fengselsstraff. Foto: REUTERS / Yuri Gripas / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Iført grønn fengselsuniform med påskriften «Alexandria-innsatt» fikk Donald Trumps tidligere valgkampsjef, Paul Manafort, torsdag sin dom.

Han må sone omtrent fire år i fengsel etter å ha blitt funnet skyldig i skattesvindel og bedrageri mot banker, for å ha skjult inntekter fra arbeid i Ukraina fra amerikanske skattemyndigheter og for å ha overdrevet sin inntekt i søknader om lån.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer