- Velutrustet trusejeger

Elskerinnene avslører fortida til prinsessens unge kjæreste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Når man blir sammen med en kongelig må man forvente å få fortida si brettet ut i pressen, og Martin Jørgensen (26) er intet unntak. Kjæresten til danske prinsesse Alexandra (41) får passet sitt påskrevet i Ekstra Bladet. Prinsessesjarmøren skal blant annet samle på piketrusene til jenter han har ligget med.


- Martin ligger med kvinner til høyre og venstre. Sånn har han alltid vært, sier en av hans gamle venner til avisa.

En anonym kvinne gir ham følgende karakteristikk:

- Han er en partyprins. En dyktig elsker, velutrustet og bra i senga.

Ifølge Expressen skal den 26-årige fotografen nylig a blitt med en annen kvinne hjem etter en fuktig natt i København - på tross av forholdet til den nyskilte og 15 år eldre prinsessen. Avisa skriver at Alexandra sterkt misliker skriveriene om kjærestens fortid. Aviskommentatorer mener at sidesprangene hans gjør at Alexandra mister prinsesseglansen hos folk flest.

For et par dager siden ble det også avslørt at Martin ble far som 16-åring, men at han aldri har vedkjent seg farskapet til nå 11 år gamle Emilie. En dna-test har for lengst bekreftet at han er faren.

• Les mer i Ekstrabladet

KONTROVERSIELL KJÆRESTE: Danske aviser graver i fortida til Martin Jørgensen som hun er blitt fotografert nyforelsket og hånd i hånd med.