MISTENKT FOR DRAP: 57-åringen fra Ohio er mistenkt for å ha bortført og drept Sierah Joughin. Da politiet aksjonerte mot eiendommen fant de et hemmelig rom med blant annet en fryser med blodspor. Foto: Fulton Sheriffs Department / Toledo Blade / AP
MISTENKT FOR DRAP: 57-åringen fra Ohio er mistenkt for å ha bortført og drept Sierah Joughin. Da politiet aksjonerte mot eiendommen fant de et hemmelig rom med blant annet en fryser med blodspor. Foto: Fulton Sheriffs Department / Toledo Blade / APVis mer

Vemmelse i politiet etter sjokkfunn: Fant tau, blodige dametruser og fryser i hemmelig rom hos mistenkt drapsmann

Nå frykter politiet at den siktede mannen er en seriemorder med eget drapsrom på eiendommen sin. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 22. juli fant amerikansk politi - etter tre dagers omfattende leting - liket av 20 år gamle Sierah Joughin. Hun lå begravet en maisåker i Ohio.

Joughin hadde vært savnet etter en sykkeltur i hjembyen 19. juli, og politiet arresterte raskt en lokal 57-åring, mistenkt for å ha bortført og drept Joughin.

Han fikk senere status som siktet ettersom flere av hans eiendeler ble funnet på åstedet.

Hemmelig rom med fryser

I tillegg ble det oppdaget store mengder blod på motorsykkelhjelmen hans, ifølge The Washington Post.

Liket av den unge kvinnen ble funnet bare halvannen kilometer fra mannens eiendom, og da politiet tok seg inn på eiendommen var det et vemmelig syn som møtte dem, skriver The Post.

I tillegg til tau, tape, opptaksutstyr og to sett med håndjern, oppdaget politiet også et hemmelig rom med stropper festet til veggen. The Washington Post kaller rommet et «drapsrom».

I det hemmelige rommet var også en fryser, omgitt av et teppe med blodflekker. Politiet fant også flere par med dametruser - og ett par var dekket i blod, skriver The Post.

Syklet med kjæresten

Politiet i Ohio mistenker nå at mannen som er siktet for å ha drept Joughin har bortført og drept kvinner tidligere. De tror de kan ha snublet over en seriemorder, nær sagt ved tilfeldighet.

- Profilen hans passer til en serie-overgriper og han kan potensielt ha hatt et ukjent antall ofre sperret inne på eiendommen sin, sier Matthew Smithmeyer i det lokale politiet til Washington Post.

På den siktedes eiendom fant politiet også en finlandshette, strips og skytevåpen.

Joughin gikk på universitetet i Toledo og var hjemme på sommerferie da hun bestemte seg for å ta en sykkeltur i det flate landskapet rundt maisåkerene i hjembyen. Med på turen var også kjæresten Josh, og det var etter de skilte lag at hun aldri ga lyd fra seg igjen.

Dømt tidligere

Den siktede 57-åringen har tidligere vært i politiets søkelys for en liknende affære. 4. juli 1990 ble 26 år gamle Robin Gardner forsøkt bortført da hun syklet gjennom maisåkerene i samme område.

Hun slapp unna med nød og neppe, og forteller The Toledo Blade at hun frykter det er et gjenkjennelig mønster i angrepene.

- Det er som om denne fyren slår til når maisåkerene er høye. Hjertet mitt lider, sier hun til avisa.

57-åringen sonet tre år for angrepet på Gardner i 1990.

Joughins familie har nå etablert et minnefond i hennes navn.