- Vemodig å forlate Thorvald og Oslo

Men pappa Stoltenberg får eget rom i Nato-boligen i "milliardærkvartalet" i Brussel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Brussel (Dagbladet): Jens Stoltenberg er på plass i Brussel i sitt nye nabolag Square du Bois der han skal bo de neste fem årene.

Får eget rom Tidlig i går forlot han Norge, og la ut på Facebook et bilde av avskjeden med pappa Thorvald.- Det var veldig vemodig å ta avskjed med Thorvald. Han er veldig nær meg, og jeg er veldig nær han.Men han har lovet å komme på besøk. Han får sitt faste rom, så det blir helt sikkert bra. Så  nå gjelder det bare å få lokket Thorvald ned hit. Han er jo så opptatt!

Han har så mye å gjøre, at han vel knapt tid har til å komme på besøk. Men jeg håper han tar seg tid, sier Stoltenberg og smiler.

I går ble det kjent at Thorvald har fått seg kjæreste, filmregissøren Anja Breien.

Allmøte Stoltenberg har vært nøye med å ikke uttale seg om sikkerhetspolitiske spørsmål før han tar over jobben. Heller ikke i formiddag, da han møtte norske journalister ved Ixelles-sammene, ville han si mye om jobben han tar over i morgen.

Men han avslørte at han torsdag vil ha allmøte med alle ansatte i Natos hovedkvarter for å signalisere at han ønsker et godt og tett samarbeid med alle ansatte i organisasjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer