Vendela gravid

Ett år etter at bryllupsklokkene ringte, venter supermodellen Vendela Kirsebom Thommessen (30) og hennes norske ektemann Olaf (31) sitt første barn. Den lille er ventet tidlig neste vår.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg har veldig lyst til å få barn. Det er på tide å starte en stor familie nå, sa Vendela til Dagbladet i april i år.

Og nå kan drømmen gå i oppfyllelse. Olaf Thommessen, sønn av avdøde NOAS-leder Annette Thommessen, bekrefter de lykkelige omstendighetene ovenfor Dagbladet.

Gift i fjor

Det er snart gått ett år siden «eventyrbryllupet» i august i fjor da Vendela og Olaf ga hverandre sitt ja i Katarina Kyrkan i Stockholm. Det var da gått ett år siden det forelskede paret ble sammen på Åkerøya utenfor Lillesand. Og nå, to år etter det «første kysset», kan ekteparet Thommessen se fram til foreldretilværelsen.

De blir boende i Oslo der Olaf jobber som direktør i Storebrand. Men de flytter fra byleiligheten på Skillebekk til Vindern. Et nyinnkjøpt hus venter på den lille familien.

Trapper ned

Vakre Vendela, som er «Batman-piken» i filmen som ble slaktet av Dagbladet, vokste opp i Sverige og har bodd 12 år i USA. Ganske bevisst har hun trappet ned den høyt gasjerte modellkarrieren og et jetsetliv i Hollywood til fordel for en roligere tilværelse i Norges hovedstad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer