Vendela klippet bort

Norsk-svenske Vendela Kirsebom Thommessen er redusert til taus staffasje i den nye Batman-filmen. Ikke én eneste av replikkene hennes er igjen etter at filmen er ferdig klippet. - Det visste jeg ikke, sier Vendela overrasket når Dagbladet ringer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Rollen min var jo bitteliten i utgangspunktet, sier Vendela. - Utover det har jeg ingen kommentar.

Det er ikke mye igjen av Vendelas filmdebut i «Batman og Robin». Hun spiller kona til Arnold Schwarzenegger, Mrs. Nora Freeze, og hennes rolle har fått stor oppmerksomhet, særlig i Skandinavia.

Hun har flere ganger forsøkt å dempe forventningene.

- Det er litt plagsomt at alle synes å ha sånne forventninger, sa hun i et intervju tidligere i år.

- Etter rollen i Batman-filmen har jeg begynt å tvile på om film egentlig er noe for meg. Det er så ufattelig mye venting. Og jeg er et her-og-nå-menneske, sa Vendela til Elle.

Under vann

Det som er igjen av Vendelas rolle er to scener som til sammen utgjør under to minutter av den 100 minutter lange filmen, ifølge svenske Aftonbladet.

I den ene scenen befinner hun seg i en vannbeholder, og den andre er fra en av Freeze-familiens hjemmevideoer. Men snakke, det gjør hun ikke, melder avisa.

Mr. Freeze (Arnold Schwarzenegger) er Batmans hovedmotstander i «Batman og Robin».

- Når innspillingen er klar står man der med tre timer som må klippes ned til to. Alt kan ikke være med, sier Arnold Schwarzenegger til Aftonbladet.

Tøff og sexy

Stjernen fra TV-serien «Akutten», George Clooney, har hovedrollen som Batman. Han er imponert over de kvinnelige medspillerne sine. - De er virkelig lekre og bidrar til å gjøre denne filmen betydelig mer sexy enn forgjengerne, sier han. Foruten Vendela er Uma Thurman, Alicia Silverstone og Elle MacPherson med i filmen.

Vendela Kirsebom Thommessen har tatt skuespillertimer i flere år og hadde lenge drømt om å spille i en film. I stedet har hun hoppet av jetsettlivet i USA og bosatt seg i Oslo sammen med ektemannen, Olaf Thommessen.

«Batman og Robin» har premiere 25. juli.

VISSTE IKKE: Vendela Kirsebom Thommesen hadde ingen anelse om at hun var redigert bort i den siste Batman-filmen.