Vender Trump ryggen: - En nasjonal flause

En av Trumps mest trofaste støttespillere har fått nok. Valgfusk-påstandene får stadig flere republikanere til å vende ryggen til Trump og hans juridiske team.

KLAR: Tidligere guvernør i New Jersey, Chris Christie, er klar på at president Donald Trump må gi seg. Foto: ABC. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Stadig flere republikanere gratulerer Joe Biden med seieren i det amerikanske presidentvalget, men i Det hvite hus sitter det fremdeles en mann som nekter å innse nederlaget.

Presidenten har vært et sjeldent syn siden valgnederlaget. Han har hele tida hevdet at det har forekommet valgfusk under det amerikanske valget, og sendt teamet sitt med advokater ut for å fremme påstander om valgfusk.

På en pressekonferanse torsdag hevdet advokatene blant annet at Trump slo Joe Biden i et regelrett valgskred uten at det er lagt fram bevis for uregelmessigheter i vesentlig grad. Trumps advokater brukte nærmere to timer på å gå gjennom ei lang liste med påstander som de mente var bevis for valgfusk.

Advokatenes pressekonferanse har vekket oppsikt, og nå har flere av Trumps partifeller fått nok.

Går hardt ut

En av dem er Trumps republikanske partifelle, tidligere guvernør i New Jersey og Trump rådgiver, Chris Christie. I et intervju med ABC News går Christie hardt ut mot Trump og hans juridiske team etter torsdagens pressekonferanse.

- Jeg har vært en tilhenger av presidenten. Jeg stemte på ham to ganger, sier Christie i et intervju med ABCs «This Week».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer