Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vennene bekymret for Harry

Prinsen er omgitt av \'hurra-idioter\'.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Britiske prins Harry har fått mer oppmerksomhet i mediene de siste dagene enn han har ønsket seg. Bildene av Harry i nazi-uniform med swastikaen på et armbind på armen fikk både politikere og vanlige briter til å reagere med sjokk og raseri. Ofre for det tredje riket, blant dem overlevende fra konsentrasjonsleirer og pårørerende som mistet familie i leirene har krevd at prins Charles sin yngste sønn skal reise til Auschwitz for å gjøre bot for dumskapen.

Har dårlige venner

I dag går Harrys venner ut i The Sun. Det var denne avisa som avslørte skandaleantrekket Harry hadde valgt til karnevalsfesten hos en kamerat. De sier at de er bekymret for prinsen og at han omgir seg med venner som er overflatiske og oppfordrer ham til å drikke mest mulig.

- Han er alltid den første til å oppføre seg dårlig på fester, alltid den første til å falle full om, og hvis det er en fontene på festen, vet du at han er den første til å hoppe i den. De som kjenner ham best, er bekymret over at han oppfører seg som en idiot, sier en kamerat anonymt. Kameraten skal angivelig være en av Harrys eldste venner og fortsatt stå ham nær.

- Han er ikke spesielt smart. Den manglende intelligensen viser seg gjennom avgjørelsene han tar nå. Han trenger avstand til visse mennesker og må spørre seg selv hvorfor de egger ham til å holde på, sier kameraten. The Sun kaller prinsens overflatiske festevenner for \'hurra-idioter\' som oppmuntrer dårlig oppførsel.

The Sun kan også fortelle at prins Harry ringte til kjæresten Chelsy Davy i Cape Town i forkant av nazist-oppslaget i avisa. Harry forsto hva som var på gang. Prinsen skal ha vært svært følelsesladet da han fortalte hva som kom til å skje.

Avisa The Mirror følger opp den kongelige såpeoperaen. Ifølge The Mirror var ikke nazi-uniformen Harrys eneste tabbe på karnevalet: Prinsen skal også ha flørtet med en brunette, noe som har fått hans blonde venninne til å bli rasende. Chelsy synes angivelig at det var langt verre at prinsen hadde en annen jente på fanget enn at han hadde nazist-symbolet på armen da han gjorde det.

Jakter på muldvarp

Harrys venner er nå på intens jakt etter muldvarpen som solgte de famøse bildene av Harry på karneval. Siden de fleste kjente hverandre, tror man at det kan være en av Harrys egne som har solgt bildene til pressen.

- Alle vil vite hvem som gjorde det. Hvis vi finner vedkommende, vil personen bli utstøtt for alltid, sier kilder til The Mirror.

Ifølge den seriøse avisa The Times krever prins Charles at sønnen møter rabbi Jonathan Sacks, som er ledende blant britiske jøder, og ber personlig unnskyldning for sin upassende oppførsel.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media