Vennens forklaringer stemmer ikke

BERGEN/SYKKYLVEN (Dagbladet): Thavabalan Sittampalam (31) har flere ganger sagt til Dagbladet at han følte seg drapsmistenkt av politiet. I dag ble han pågrepet og siktet for forsettlig drap på bilselgeren Rajakumaran Rasiah (35).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Politiinspektør Yngve Skovly sier til Dagbladet :på nettet at forklaringene som er gitt av den siktede ikke stemmer overens med de faktiske forhold i saken.

Politiet har som eksempel ingen tro på at han kjørte avdøde til fergeleiet på Aursnes om morgenen søndag 3. oktober.

Fremstilles mandag

- Det er flere forhold som samlet gjør at vi mener det er skjellig grunn til mistanke. Derfor besluttet vi lørdag morgen å gå til pågripelse. Den siktede vil bli framstilt for varetektsfengsling ved Sunnmøre forhørsrett mandag, sier Skovly.

I dag saumfarte Kripos-teknikere leiligheten som Sittampalam har leid av Rasiah på Stranda. I tillegg er det gjort beslag i bilen hans og i bilen til en annen tamilsk venn som også skal ha vært til stede i leiligheten til Rasiah i Sykkylven en kortere stund natt til søndag 3. oktober.

Ingen advokat

Sittampalam ble pågrepet kl. 10.30 i dag, men har foreløpig ikke ønsket å få oppnevnt forsvarsadvokat.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer