Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Venninne siktet

Skal ha drept den gravide Jimella Tunstall (23), skåret ut fosteret av magen hennes, og tatt livet av hennes andre tre barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den gravide Jimella Tunstall ble funnet mishandlet og drept forrige uke i St. Louis i Missouri. Tunstalls tre andre barn ble sist sett mandag sammen med Tiffany Hall, men politiet hadde håp om å finne de tre barna i live.

Nå er imidlertid også de to guttene på 7 og 2 år, og minstejenta på ett år, funnet døde i en offentlig leilighet i samme bygget som moren bodde i.

Brutalt sakse-drap

Handlingene som Hall skal ha utført mot sin gravide venninne, beskrives av politiet som «veldig brutalt». Obduksjonen konkluderer med at Tunstall blødde til døde etter skadene hun var påført.

Gravid i syvende måned ble Tunstall først slått bevisstløs, før fosteret ble fjernet med et skarpt objekt, mest sannsynlig en saks.

Hall risikerer nå dødsstraff for siktelsen for drapet mot Tunstall og fosteret. Hun er ennå ikke siktet for drapet på de tre barna.

Fant barna etter tips

De tre barna, som sist ble sett sammen med Hall, ble funnet etter et anonymt tips til politiet. Leiligheten der de ble funnet hadde ikke vært undersøkt tidligere.

SIKTET FOR DRAP: Tiffany Hall (24) skal ha drept bestevenninnen og hennes tre barn. Foto: SCANPIX
SIKTET FOR DRAP: Tiffany Hall (24) skal ha drept bestevenninnen og hennes tre barn. Foto: SCANPIX Vis mer

Politiet har ikke gitt opplysninger om hvordan de tre barna kan ha blitt drept, men forteller at det var en stor påkjenning for etterforskerne å finne barna døde.

- Alle etterforskerne har jobbet hardt for å finne barna i live, uttaler politimyndighetene.

Hall ble angitt av kjæresten, etter at hun begravde et dødt foster, som sannsynligvis var venninnen Jimellas, i sin egen hage. Deretter innrømte hun at hun også hadde tatt livet av venninnen.

image: Venninne siktet
DREPT: DeMond Tunstall, 7, Ivan Tunstall-Collins, 2, og Jinela Tunstall, 1,