Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Venninnegjeng angrepet og ranet i Oslo

Tre kvinner i 20-årene ble angrepet og ranet på Grønland i Oslo natt til lørdag. To menn er pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet/NTB): Klokka 3.43 ringte det inn en kvinne til politiet og sa at hun og venninnene var blitt ranet av tre gjerningsmenn.

- Kvinnen skal ha blitt slått og sparket og fratatt mobiltelefon før mennene løp fra stedet, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

Til legevakta

Politiet var raskt på stedet og fikk samtidig gjennomgått video fra overvåkingskameraer i området. To personer som stemmer med beskrivelsen, ble fanget opp ved bussterminalen og deretter pågrepet og siktet for ranet.

En av gjerningspersonene er en gutt i tenåra og den andre er en mann i 20-åra.

Da Dagbladet snakket med politiet like før klokka 06, hadde de ikke fått pågrepet den tredje gjerningspersonene. De har avsluttet det aktive søket etter vedkommende, opplyser politiet.

En av de fornærmede kvinnene ble kjørt til legevakta for sjekk etter ranet.

- Hun har blitt kastet i bakken og fått hodet inn i en murkant, sier Engeseth.

- Tilfeldige offer

Ifølge politiet fikk denne kvinnen hardest medfart, men også en av venninnene ble angrepet.

- Vi ser på dette som et stygt ran. Det ble ikke brukt våpen, men det ble brukt vold for å tilrane seg, og det er en alvorlig handling.

Kriminalvakta har overtatt etterforskningen av saken. I morgentimene det bli gjort avhør av de to pågrepne, vitner som var på stedet, samt av de fornærmede.

- Deter ingen indikasjoner på at det er noen relasjon mellom de mistenkte og de fornærmede. De var tilfeldige offer, sier Engeseth til Dagbladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!