Venninnene knivstakk henne 19 ganger

Peyton Leutner snakker ut for første gang etter at venninnene hennes lurte henne med i en skog for å drepe henne for fem år siden.

SNAKKER UT: Peyton Leutner overlevde på mirakuløst knivstikkingen for fem år siden. Foto: ABC News via AP / NTB scanpix
SNAKKER UT: Peyton Leutner overlevde på mirakuløst knivstikkingen for fem år siden. Foto: ABC News via AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg har lært meg å akseptere alle arrene jeg har. Det er bare en del av meg. Jeg tenker ikke mye på dem. De vil sannsynligvis forsvinne etter hvert.

Det sier Peyton Leutner (17) i sitt første intervju etter at hun i 2014 på brutalt vis ble forsøkt drept av sine egne venninner, til ABC News.

Ble knivstukket 19 ganger

Det brutale drapsforsøket på den da 12 år gamle Leutner gikk verden rundt i 2014.

To jevnaldrende jenter lokket Leutner inn i et skogholt i Wukuesha i delstaten Wisconsin. Der stakk de henne 19 ganger med kjøkkenkniv.

Leutner overlevde på mirakuløst vis, etter å først ha klart å slepe seg til en bilvei i nærheten - der hun ble funnet av en syklist.

Det som for alvor gjorde at drapsforsøket oppsiktsvekkende var motivet de to 12 år gamle jentene oppga. De forklarte at «Slender Man», opprinnelig en grøsserkarakter funnet opp som fornøyelse på en komiskrekkside på nettet, hadde befalt dem å gjøre det.

De to jentene ble i fjor dømt til henholdsvis 40 og 25 års tvungen psykisk helsevern.

Skremt av «Slender Man»

I åra som har gått siden det gruoppvekkende drapsforsøket har 17-åringen fokusert på å komme seg på beina igjen og gjenoppbygge livet sitt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer