Venninner drept på ferie i Roma

Belgiske Wibe Bijls (25) og Jessy Dewildeman (24) var på helgetur da begge mistet livet.

DREPT: Wibe Bijls (t.v) og venninnen Jessy Dewildeman ble påkjørt og drept langs den italienske motorveien A24. Foto: Handout
DREPT: Wibe Bijls (t.v) og venninnen Jessy Dewildeman ble påkjørt og drept langs den italienske motorveien A24. Foto: Handout Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Wibe Bijls (25) og Jessy Dewildeman (24) var på venninnetur til Italias hovedstad Roma da begge mistet livet i en tragisk påkjørsel lørdag kveld 8. oktober.

Ifølge den belgiske avisa Het Niuewsblad satt venninnene i en taxi på motorveien A24 da de ble vitne til en trafikkulykke.

Stoppet for å hjelpe

Sjåføren stoppet bilen og de unge kvinnene gikk ut i veien for å bistå de involverte da de selv ble påkjørt og drept.

Føreren (45) flyktet fra stedet til fots, men ble seinere identifisert av politiet ved hjelp av et dashbord-kamera.

Kvinnene skal ha omkommet på stedet.

Ifølge den italienske dagsavisa La Republica fant hendelsen sted like i nærheten av Tor Cervara, øst i utkanten av Roma.

- Det faktum at hun ønsket å hjelpe folk hun ikke kjente - i et fremmed land - sier alt om søsteren min. Jessy ville ha hjulpet hvem som helst. Og hun gikk virkelig gjennom ilden for de menneskene hun elsket, sier Dewildemans bror Jason til avisa.

- Jeg føler en dyp sorg

Bijls jobbet som kokk på en restaurant i Menen i Vest-Flandern, Belgia, mens venninna Dewildeman arbeidet som hjemmehjelp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer