- Venstre stilte fire absolutte krav i krisemøte

Ifølge Aftenposten stilte Venstre fire absolutte krav til Erna Solberg i bompengekonflikten.

KRISE: Regjeringen er i full klinsj i bompengespørsmålet. I et møte i går skal Venstre-leder Trine Skei Grande ha kommet med fire absolutte krav for at Venstre kan godta å slutte seg til regjeringens bompengepolitikk. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
KRISE: Regjeringen er i full klinsj i bompengespørsmålet. I et møte i går skal Venstre-leder Trine Skei Grande ha kommet med fire absolutte krav for at Venstre kan godta å slutte seg til regjeringens bompengepolitikk. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Frp-kilder sier natt til fredag til NTB at Venstre posisjonerer seg for å forlate regjeringen. Kravene partiet har satt fram, beskrives som «umulige», ifølge nyhetsbyrået.

Bombengekonflikten i regjeringen virker fastlåst. I går holdt Venstres stortingsgruppe et ekstraordinært gruppemøte. Der skulle de komme med sine forslag til den såkalte bompengeskissen, som Frp uttalte at de stilte seg bak søndag .

Men verken Venstre eller KrF hadde tilsluttet seg forslaget, og krevde mer forhandlinger. Frp har omtalt videre forhandlinger som uaktuelt, og Siv Jensen sa seinest til Dagbladet torsdag ettermiddag at de ikke ser noen grunn til å forhandle mer.

- Fire krav

Venstre nekter imidlertid å gå med på skissen, og ifølge Aftenposten skal Trine Skei Grande ha kommet med ei liste med fire absolutte krav i et seint krisemøte i regjeringens representasjonsbolig onsdag kveld. Dagbladet får torsdag kveld bekreftet Aftenpostens opplysninger fra en sentral Venstre-kilde.

I møtet stilte Skei Grande, statsminister Erna Solberg og KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad. Frp-leder og finansminister Siv Jensen hadde reist til skogs og deltok ikke på møtet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer