Venstre varsler bråk til helga: - Hadde tenkt at det er ødeleggende, hadde jeg vært Erna

Holder nytt krisemøte om asylbarnsaken nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Høyre, Frp, KrF og Venstre har hatt krisemøter både i går og i dag, men fortsatt er de ikke enige.

Nå holder de nok et krisemøte.

- Jeg har fått med meg et tydelig mandat fra min stortingsgruppe. Det skal jeg ta med meg inn i møtet, sier Venstres Trine Skei Grande på vei inn i salen.

Frist før landsmøtet Dersom krisen ikke blir løst før fredag klokka 13, så kommer det til å koke over for Venstres tillitsvalgte. Flere sier til Dagbladet at Venstre da må bryte ut av det borgerlige samarbeidet. Dagbladet møtte Venstre-lederen før hun gikk inn i det forrige krisemøtet i dag. Hun sier at hadde hun vært Erna, så ville hun tenkt at det neppe er lurt å utsette samarbeidet med Høyre og Frp for den edder og galle som vil spys fra Venstres talerstol i helga.

- Ikke bekymret for brudd- Er du bekymret for at det kan komme til det punktet hvor dere må vurdere samarbeidsavtalen? spør Dagbladet Skei Grande.

- Nei, jeg tror Venstre er veldig samlet på akkurat dette området. Og det Venstres landsmøte vet, er at nå er det 80 barn som har fått et opphold i Norge som de ikke ville fått med rødgrønt regelverk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.