Venstre vil ha mer skattelette

I sitt alternative statsbudsjett ønsker Venstre å gi mer skattelette enn regjeringen foreslår. Skattelettelsene skal gå til folk flest.

Venstre vil ha mer skattelette
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ifølge Venstres budsjettforslag vil folk som tjener 1 millioner kroner eller mindre, få en gjennomsnittlig skattelette på 3000 kroner, melder NRK.

- Venstre er veldig opptatt av å forsterke den omstillingen som norsk næringsliv må gjennom nå og gjøre hverdagen enklere for folk flest. Da setter vi ned skatten på det vi vil ha mer av, nemlig arbeid og arbeidsplasser, sier finanspolitisk talsperson Terje Breivik i Venstre.

De som tjener mellom 250 000 og 400 000 kroner, er de som vil få størst prosentvis skattelettelse i Venstres forslag til statsbudsjett. De som tjener over 1 million kroner, må betale mer i skatt.

Venstre ønsker også å kutte i arbeidsgiveravgiften til nystartede bedrifter med mindre enn fem ansatte for å gjøre det lettere for gründere i oppstartsfasen.

NTB.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer