Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Venstres stortingsgruppe avgjør

Det blir Venstres ni stortingsrepresentanter som skal avklare mandatet for partiets forhandlinger om en ny borgerlig regjering.

STØRRE GRUPPE: Venstres leder Trine Skei Grande fikk en klem av Abid Raja på vei inn til valgvaka på Frokostkjelleren i Oslo i går. Når er de begge på Stortinget sammen med sju andre. Foto: Sveinung U. Ystad
STØRRE GRUPPE: Venstres leder Trine Skei Grande fikk en klem av Abid Raja på vei inn til valgvaka på Frokostkjelleren i Oslo i går. Når er de begge på Stortinget sammen med sju andre. Foto: Sveinung U. Ystad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Allerede tirsdag ettermiddag samler Venstre-leder Trine Skei Grande partiets sentralstyre for å feire mandagens valgresultat med bløtkake. Der vil også sentralstyret gi den nye stortingsgruppa i oppdrag å utarbeide et mandat for de borgerlige forhandlingene.

Partiets stortingsgruppe øker fra to til ni representanter når det nye Stortinget konstituerer seg 8. oktober, men allerede torsdag møtes stortingsrepresentantene for å utarbeide mandatet.

Partiets ni stortingsrepresentanter ser ut til å bli partileder Trine Skei Grande (Oslo), nestleder Ola Elvestuen (Oslo), generalsekretær Terje Breivik (Hordaland), Abid Q. Raja (Akershus), Ketil Kjenseth (Oppland), Hans Antonsen (Vest-Agder), Iselin Nybø (Rogaland), Sveinung Rotevatn (Sogn og Fjordane) og Pål Farstad (Møre og Romsdal).
(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling